Lediga tjänsterRöj- och tömpersonal sökes till Sikö Auktioner i Malmö

Sikö Auktioner erbjuder helhetslösningar för avyttring av hela hem och dödsbon. Det innebär att vi hämtar det som ska säljas och därefter tömmer och städar bostaden innan exempelvis flytt – ett eftertraktat koncept som anpassas efter varje kunds behov. Vi söker nu en ny medarbetare till vår Röj och töm-avdelning i Malmö, den avdelning som sköter den praktiska delen av våra helhetslösningar. Det är ett fysiskt krävande arbete med högt tempo och tunga lyft.

Vi söker dig som är i god fysisk form, noggrann, handlingskraftig, lösningsorienterad och arbetar väl i grupp. Tidigare erfarenhet av arbete inom lager, flytt och/eller logistik är meriterande. B-körkort är ett krav och vi ser gärna att du är en van förare av lätt lastbil eller bil med släpvagn. Kunskap om antikviteter och auktionsvärlden är inte relevant.

Tjänsten är på behovsbasis med timpenning och med tillträde omgående.


Arbetsuppgifter i korthet:

Kommunikationen sköts dels muntligt på plats eller via telefon, dels skriftligen via en app i företagets telefoner samt i pappersform.


Arbetsmiljö:

Arbetet utförs främst i dödsbon som ser de väldigt olika ut. De kan vara stora eller små, välstädade eller grovt nedsmutsade. Hämtningar kan ske på markplan eller högt upp i ett hus, med eller utan hiss, med goda parkeringsmöjligheter eller dåliga sådana med lång bärsträcka som följd etc. Hemmen kan innehålla allt från lätta små figuriner till stora tunga möbler. Det är alltså viktigt att vara stark, flexibel och tålig för att passa för tjänsten.


Sök tjänsten

Mejla CV och en presentation till oss på jobba@sikoauktioner.se. Skriv ”Röj- och töm Malmö” i ämnesraden.


Om oss

Sikö Auktioner är ett nätbaserat auktionsverk med showroom i Malmö och Kristianstad. Vi växer ständigt och har blivit utsedda till Superföretag 2019, 2020, 2021 och 2022. Vi är inte bundna till eller beroende av andra auktionssajter eller plattformar och är därför helt självständiga. Det gör att vi kan forma våra egna mål och ambitioner och samtidigt behålla glimten i ögat.