Lediga tjänster


Värderare, 75%
Karlskrona

Vi söker nu en kollega till vår godsmottagning i Karlskrona. Tjänsten innebär bland annat att du bemannar vår inlämningsdisk under våra öppettider, värderar och katalogiserar auktionsföremål, gör hembesök och hämtar auktionsföremål ute hos kund. I Karlskrona är vi ett mindre team och arbetar därför över gränserna mellan varje arbetsstation.

Primära arbetsuppgifter:

Sekundära arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du med alla tänkbara typer av föremål, från antikviteter till teknik- och bruksföremål. Du behöver därför ha en bred kunskap med avseende på utropspris, ålder och kvalitet samt en god förmåga att anpassa arbetsinsatsen i förhållande till föremålens värde och art. Du har bra datorvana och uttrycker dig väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du är utåtriktad, hjälpsam och lyhörd och har en positiv attityd som skapar trivsel bland både kunder och medarbetare. Tidigare arbete inom antikbranschen eller på auktionshus är meriterande.

Tjänstens omfattning: ca 75% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Placering: Sikö Auktioner i Karlskrona
Tillträde: Omgående

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobba@sikoauktioner.se och ange "Värderare Karlskrona" i ämnesraden.


Kassabiträde och kundtjänst, 75%
Kristianstad

Vi söker nu en kollega till vår butikskassa och kundtjänst i Kristianstad. Tjänsten innebär att du är med och sköter den dagliga verksamheten och skapar trivsel för såväl besökande kunder som medarbetare.

Dina arbetsuppgifter:

Du är utåtriktad, hjälpsam och lyhörd och har en positiv attityd som skapar trivsel bland både kunder och medarbetare. Under våra mest populära öppettider kan det bitvis bli mycket att göra vilket kräver att du kan hantera perioder med högre tempo. Du har bra datorvana och uttrycker dig väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Tidigare arbete inom kassa- eller kundtjänst är meriterande.

Tjänstens omfattning: ca 75% under ett år med möjlighet till förlängning
Placering: Sikö Auktioner i Kristianstad
Tillträde: mars 2021

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobba@sikoauktioner.se och ange "Kassabiträde Kristianstad" i ämnesraden.


Lagerpersonal, 50%
Kristianstad

Vi söker nu en kollega till vårt lager och varuutlämning i Kristianstad. Tjänsten innebär att du är med och sköter den dagliga logistiken av auktionsföremål, både internt och mellan våra filialer samt varuutlämning direkt till kund.

Dina arbetsuppgifter:

Du är utåtriktad, hjälpsam och lyhörd och har en positiv attityd som skapar trivsel bland både kunder och medarbetare. Under våra mest populära öppettider kan det bitvis bli mycket att göra vilket kräver att du kan hantera perioder med högre tempo. Eftersom tjänsten omfattar lyft och hantering av exempelvis möbler och andra större auktionsföremål behöver du vara i god fysisk form. Du har bra datorvana och uttrycker dig väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Tidigare arbete inom lager och varututlämning är meriterande. B-körkort ett krav.

Tjänstens omfattning: ca 50% under ett år med möjlighet till förlängning
Placering: Sikö Auktioner i Kristianstad
Tillträde: mars 2021

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobba@sikoauktioner.se och ange "Lagerpersonal Kristianstad" i ämnesraden.


Om oss

Sikö Auktioner är ett nätbaserat auktionsverk med showroom i Kristianstad, Karlskrona och Malmö. Vi växer ständigt och har blivit utsedda till Superföretag av Veckans Affärer och Bisnode både 2019 och 2020. Vi är inte bundna till eller beroende av andra auktionssajter eller plattformar och är därför helt självständiga. Det gör att vi kan forma våra egna mål och ambitioner och samtidigt behålla glimten i ögat.